Onze monteur Sam van Dongen neemt deel aan vakwedstrijd koudetechniek!

Deelnemers vakwedstrijden koudetechniek bekend!

De deelnemers van de vakwedstrijden zijn bekend: Robin Smets (Engie Panningen), Arno van Lier (Koeltex Haelen), Dani Nieboer (Mueller Services) en Sam van Dongen (WKZ Apeldoorn). De jury zal tijdens de Klimaatvak de beste finalist ‘craftsman’ gaan selecteren die als nationale kampioen voor Nederland deelneemt aan de 44e Worldskills te Abu Dhabi van 14 t/m 19 oktober 2017.

Details

Werkzaamheden passagiersschepen

Werkzaamheden passagiersschepen: Op dit moment zijn een behoorlijk aantal monteurs aan het werk op diverse passagiers schepen.
Als voorbeeld: vervangen watergekoelde chiller MPS Arlene, vervangen koelingen van koelcel en buffet MPS Rex-Rheni,
vervangen bar en buffet koelingen MPS Lady Ann, diverse reparaties en groot onderhoud MPS Azolla enz enz
Binnenkort kunt u onder projecten meer informatie vinden over deze werkzaamheden.

Details

WKZ helpt mee met energiebesparing in het MKB in Apeldoorn

WKZ helpt mee met energiebesparing in het MKB in Apeldoorn: Per 1 mei is in Apeldoorn een campagne gestart om ondernemers te stimuleren om energiebesparende maatregelen te nemen. Ondernemers in de binnenstad en bedrijventerrein Noord zullen actief gestimuleerd worden om via een scan de mogelijkheden voor een lagere energierekening in beeld te brengen en deze acties ook daadwerkelijk uit te laten komen. Voor de uitvoering van deze energiebesparende maatregelen kunt u natuurlijk altijd ons in schakelen. Want wij staan voor duurzaamheid en energiebesparende maatregelen.

Details